Wyjątkowe mąki z Warmii i Mazur
Oferta "Młynomag" to mąki naturalne, produkowane z wyselekcjonowanych zbóż uprawianych na Warmii i Mazurach. To wiele rodzajów mąki paczkowanej (do użytku domowego) i piekarniczej (do użytku profesjonalnego). Starannie przygotowane pod potrzeby klienta, jedno mają wspólne - 100 proc. regionalnego pochodzenia i 100 proc. doskonałej młynarskiej tradycji. Mąkę Chlebową Żytnią stosuje się do wypieku domowego pieczywa na naturalnym zakwasie. Mąka Razowa to mąka z pełnego przemiału żyta. Najlepsza do wypieku chleba razowego.
Żeby upiec chleb potrzebujesz jedynie trzech prostych składników: dobrej mąki, soli i wody. Naturalna mąka żytnia "Młynomag" sprawi, że twoje chleby będą wyjątkowe, a ponadto zachwycą smakiem oraz aromatem.
Więcej informacji: www.mlynomag.pl