Dilmah - zrównoważony rozwój i etyka

Dilmah - zrównoważony rozwój i etyka

Tradycyjny sposób produkcji herbaty to sztuka wymagająca wiedzy, doświadczenia i pieczołowitości na każdym etapie. Dilmah stosuje nadal jedynie rzemieślnicze metody produkcji herbaty. Dba także o zrównoważony rozwój m.in. w kontekście więzi człowieka z jego naturalnym środowiskiem. Liście zdobiące pudełko nawiązują do naturalnego pochodzenia produktu. W nowych opakowaniach dla HoReCa firma zrezygnowała z folii, która była do tej pory wokół pudełka tekturowego. Wieczko posiada perforację ? po lekkim wypchnięciu fragmentu wieczka można je włożyć wzdłuż tylnej ścianki opakowania i uzyskać display do wystawienia na ladę w lokalach szybkiej obsługi (typu bistro czy kantyna) lub na bufety śniadaniowe, konferencyjne, przyjęcia okolicznościowe. Zamów już dziś, inspirujące produkty dopasowane do różnych gustów Twoich gości, pisząc na info@gourmetfoods.pl