Technologia i gastronomia w doskonałym duecie

Technologia i gastronomia w doskonałym duecie

Winterhalter nie tylko dostarcza innowacyjnych rozwiązań w dziedzinie profesjonalnych systemów myjących, ale również aktywnie współtworzy przestrzeń, w której technologia spotyka się z pasją do gastronomii. Firma zaprasza do odwiedzenia stoiska podczas zbliżających się targów EuroGastro 2025. Będzie można poznać najnowocześniejsze systemy mycia, porozmawiać z ekspertami i przeżyć kulinarne show.

Miejsce, które trzeba odwiedzić

Stoisko Winterhalter to interaktywna przestrzeń pełna nowoczesnych rozwiązań i inspirujących spotkań. Regionalni dyrektorzy sprzedaży będą do dyspozycji odwiedzających, by odpowiedzieć na każde pytanie i doradzić najlepsze rozwiązania dla procesów mycia. Bezpośrednie spotkania są doskonałą okazją, by zapoznać się z pełną gamą systemów myjących i przekonać na własne oczy, jak kompaktowe zmywarki podblatowe i zaawansowane systemy zmywania zmieniają codzienność w gastronomii.

Smak, styl i show

Gościem na stoisku firmy będzie szef kuchni Łukasz Konik, który zaprezentuje swoje autorskie dania i kulinarne eksperymenty.

Nie zabraknie także emocjonujących pokazów barmańskich, o które zadba Stowarzyszenie Polskich Barmanów. Swoje mistrzowskie koktajle zaprezentują utytułowani czempioni sztuki barmańskiej: Paweł Machnio (Finalista Mistrzostw Europy 2023, Albania), Agnieszka Cieślar (Mistrzyni Świata 2018, Estonia) i Artur Wawrzyszczak (Mistrz Świata IDAC Calvados 2019, Francja).

Zbliżające się wydarzenie targowe to okazja, by w jednym miejscu doświadczyć innowacyjnych rozwiązań, spotkać ekspertów i zainspirować się światowymi trendami.

Szczegóły dostępne na www.winterhalter.pl i www.wynajmijzmywarke.pl.