
Polagra: drugi dzień targów
Trwają targi Polagra. W przestrzeni Międzynarodowych Targów Poznańskich spotkali się przede wszystkim profesjonaliści z sektora HoReCa.
Jednym z motywów przewodnich Strefy Polagra horeca by Paweł Gruba było znaczenie influencera w budowaniu własnej marki, kreowanie contentu, a także siła marki osobistej w gastro za pośrednictwem szefa kuchni.
W panelu wzięli udział m.in. szefowie kuchni: Paweł Salamon, Dawid Łagowski, Ernest Jagodziński oraz influencerzy związani z kulinariami. Tematami dyskusji było m.in. znaczenie współpracy z influencerami, a także budowanie marki osobistej przez szefów kuchni.
Na scenie głównej targów poruszono natomiast temat niemarnowania żywności i zrównoważonego rozwoju, a także wiele zagadnień biznesowych, takich jak zarządzanie sporami w branży spożywczej czy dotacje dla branży.
W programie nie zabrakło również przestrzeni do live cookingu w wykonaniu Cristiny Catese wraz z szefami kuchni FIC (Federazione Italiana Cuochi).
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska - pawilon 8, nr 32.