
Made for Restuarant: ruszyła rejestracja!
We wtorek, 6 maja 2025 roku, we Wrocławskim Centrum Kongresowym w Hali Stulecia odbędzie się kolejna edycja MADE FOR Restaurant. Hasło przewodnie wrocławskiej edycji to: CROSS THE BORDERS.
Podczas nadchodzącego wydarzenia analizie poddane zostaną zagraniczne trendy oraz pracownicy i inwestorzy kształtujący polski rynek restauracyjny w erze dynamicznego rozwoju gastronomii.
- Przekroczymy granice mentalne, technologiczne, biznesowe, relacyjne... Nie tylko geograficzne! - podkreślają organizatorzy.
W programie m.in. konferencja hybrydowa z ekspertami branży, ogłoszenie TOP 100 Restauratorów FORBES&MADE FOR Restaurant w kategorii kuchnia etniczna, Kulinarna wystawa interaktywna - Cross The Borders oraz after party w Restauracji Przystań&Marina.
Ponadto eksperci spróbują odpowiedzieć na pytanie, jak budować restaurację, która zarabia i rośnie bez kompromisów.
Udział dla właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych i firm cateringowych oraz mediów jest bezpłatny - obowiązuje wcześniejsza rejestracja poprzez stronę https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-wroclaw-2025/.
Gdzie? Wrocławskie Centrum Kongresowe | Hala Stulecia
Kiedy? 6 maja 2025 | 12:00 - 24:00