
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów przed nami!
Już 7 października 2025 roku w EXPO XXI w Warszawie odbędzie się kolejna edycja Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów. Święto branży HoReCa - to dzień pełen wiedzy, wymiany doświadczeń i motywacji do działania.
Merytoryczny program wydarzenia, a także bogata reprezentacja dostawców produktów i rozwiązań od lat przyciągają szerokie grono przedstawicieli sektora HoReCa.
W ramach programu nadchodzącej edycji Kongresu w roli mówców wystąpią m.in. szefowie kuchni: Karol Okrasa, Adam Chrząstowski i Ernest Jagodziński. Zaplanowano też prelekcje poświęcone tematom, takim jak praca w gastronomii oczami młodych kucharzy, zderzenie świata influencerów i restauratorów i wypalenie zawodowe w gastronomii, o którym niechętnie się mówi, ale niestety wydaje się dotykać coraz więcej osób.
Przewodnikami w tym dniu będą również doświadczeni szefowie kuchni oraz eksperci m.in.: Jarosław Uściński, Robert Sowa, Wojciech Harapkiewicz, Alicja Than, Adam Gessler, Paweł Gruba, Kamila Brzozowska, Elżbieta Nitsze oraz Agata Gwiazdowska.
Organizatorzy zaplanowali debaty w nowej - bardziej interaktywnej formule. Po każdej z nich będzie można zadawać uczestnikom pytania i wchodzić z nimi w dyskusję.
Udział w kongresie jest bezpłatny dla przedstawicieli gastronomii. Wydarzenie ma charakter zamknięty i jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla szefów kuchni, kucharzy, restauratorów, menedżerów restauracji oraz właścicieli kawiarni i cukierni. Dlatego rejestracja uczestników Kongresu jest obowiązkowa.
Wszystkie informacje oraz panel rejestracyjny zainteresowani znajdą na stronie: www.kongresszefowkuchni.pl.