IV Debata Liderów Gastronomii
20 listopada 2024 roku w Katowicach odbędzie się kolejna odsłona debaty dla kadry zarządzającej sektorem HORECA. Tematem przewodnim będzie menedżer jako zawód ważny w rozwoju biznesu gastronomicznego.
Jak zapowiadają organizatorzy, wydarzenie będzie poświęcone menedżerowi jako jednemu z zawodów kluczowych dla rozwoju gastronomii. Eksperci wezmą udział w konferencji zatytułowanej Zawód: Menedżer. Kogo potrzebuje rozwijająca się restauracja i jak go dobrze zrekrutować?
W debacie zostaną uwzględnione różnorodne obowiązki menedżera, kluczowe kompetencje niezbędne do zarządzania w dynamicznej branży gastronomicznej. Uwaga uczestników skupi się również na cechach, którymi powinien wyróżniać się menedżer, a także na rekrutacji zarówno wewnętrznej, jak i poszukiwanie kandydatów z zewnątrz.
Ponadto zaproszeni goście będą mieli okazję poznać skuteczne metody oceny kompetencji i umiejętności menedżera już na etapie rekrutacji.
Wśród zaproszonych gości IV Debaty Liderów Gastronomii organizatorzy wymieniają: Tomasza Nawrata, restauratora i właściciela sieci Akira Sushi & Ramen, dr inż. Joannę Tokar, specjalistkę w zakresie rekrutacji i rozwoju zespołów, Natalię Krzeszewską, menedżerkę restauracji Cesarskiej w Sosnowcu oraz Marcina Czajkę, założyciela Catering Arts.
Udział w debacie jest bezpłatny. Obowiązują zapisy.
Data: 20 listopada 2024, godz. 17:30-19:30
Miejsce: Miejski Dom Kultury Koszutka, ul. Krzyżowa 1, Katowice
Zapisy: https://akademialiderowgastronomii.pl/debata-liderow-gastronomii-zapis/