INTERNAL POWER polskich restauracji

INTERNAL POWER polskich restauracji

Polska gastronomia wystrzeliła jakością, kreatywnością i liczbą nowych miejsc nie tylko w dużych miastach, ale i w Kołobrzegu, Gnieźnie czy Rzeszowie. To zagadnienie, którego nie zabraknie podczas zbliżającej się konferencji MADE FOR Restaurant - FAST GROWING.

Już 18 listopada 2025 roku w Sopocie odbędzie się kolejna edycja konferencji gastronomicznej MADE FOR Restaurant - FAST GROWING.

Tematem wydarzenia będzie INTERNAL POWER, czyli jak wykorzystać wewnętrzną siłę zespołu, własną, przedsiębiorstwa, naszej narodowości, aby nasze restauracje było cały czas na etapie FAST GROWING.

- Nie chcemy, aby czołowym restauratorom coś umknęło. To będzie refleksja nad możliwościami, jakie niesie Polska, jako szybko rozwijający się, nowoczesny kraj, który zaskakuje odwiedzających świetnym poziomem gastronomii oraz możliwościami biznesowymi. Przybliżymy zmiany pokoleniowe, szanse i bariery polityczne, gospodarcze, prawne oraz mentalne - temat sopockiej edycji doprecyzowuje Agnieszka Małkiewicz, organizatorka MFR.

Wydarzenie odbędzie się w sopockim Radisson Blu Hotel, natomiast after party zawita do restauracji L'Entre Villes. Gościem specjalnym wydarzenia będzie brytyjski naukowiec, profesor Charles Spence, autor "Gastrofizyki" oraz najnowszej publikacji "Digital Dining". Podczas konferencji przewidziana jest premiera trzeciej edycji Badania i Raportu MADE FOR RESTAURANT o stanie polskiej gastronomii. Partnerem konferencji jest Miasto Sopot.

Co w programie?

  • "Złote merytoryczne strzały dla dochodowych restauracji", w tym wykład profesora Charlesa Spence'a - naukowca z Oksfordu w dziedzinie gastronomii
  • SHOW KULINARNE "Internal Power" i tworzenie menu z uwzględnieniem trzech dyscyplin: gastrofizyki, digitalizacji, psychologii
  • Premiera Badania i Raportu MADE FOR Restaurant z liczbowym gruntem do biznesowego sukcesu na rok 2026
  • FOR DATING - debaty przy okrągłych stołach w poszukiwaniu niuansów INTERNAL POWER
  • Nominacje dla TOP 10 Restauratorów w kategorii Evergreen
  • degustacje dań autorstwa najlepszych szefów kuchni i restauracji w Polsce
  • after party w restauracji L'Entre Villes

Warunki udziału w Konferencji

Dla właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych i firm cateringowych oraz akredytowanych mediów udział jest bezpłatny - obowiązuje wcześniejsza REJESTRACJA.

Dla producentów i dostawców dla branży HoReCa wydarzenie jest biletowane.

29. Konferencja MADE FOR Restaurant, INTERNAL POWER

Termin: 18 listopada 2025

Miejsce: Radisson Blu Hotel, Sopot

Rejestracja: https://madeforrestaurant.pl/madeforrestaurant-sopot-2025/